RSS

Brabantsedag 2014

23-31 Augustus 2014. Historisch thema komt tot leven onder de vlag  ‘Krantenkoppen’

Heeze is een stoetendorp. Het bouwt de Brabantsedag optocht waar heel Heeze trots op is. Je leest er alles over in de Brabantsedag Krant, want het thema van dit jaar luidt: Krantenkoppen. Bij 50.000 huishoudens in de regio op de mat.

20140813_213035Vanaf het najaar duiken wagenbouwers en programmeurs in de rijke historie van het voormalige groothertogdom Brabant en kiezen hun onderwerp. Er wordt gewikt en gewogen, gepuzzeld en uitgepluist. De onderliggende bedoelingen, de achterliggende gedachten, het dieper liggende grotere geheel. Is de bron cultuurhistorisch, de uitwerking is hedendaags. Artistiek en eigentijds tot leven gebracht met een twist. Hoe komen ze erbij om deze kant te laten zien? Goh, dat je ook zo naar het onderwerp kunt kijken! De dans der perspectieven. Verwondering en verbazing. Haast onvoorstelbaar hoeveel kennis, kunde en creativiteit de Heezenaren naar boven weten te halen. Ontzag voor de bedenkers en makers het resultaat. Brabant tentoon! Een blik op nu en de toekomst en besef van waar we vandaan komen. Dat laat de Brabantsedag ieder jaar opnieuw in geuren en kleuren zien.

9 dagen lang

Tekening Marjolein Schalk

MEST

Uitgave MEST, 29 augustus 2014 “Trends en Ontwikkelingen”. 2014 STUDIO DE LEIJER | Kardinaal van Enckevoirtstraat 6 | 5014 LC Tilburg | Nederland| 013 5369887 | info@studiodeleijer.nl

 

Reacties zijn gesloten.